Käsienpesugeeli Laava 500ml

10,85  sis. alv

Miksi ostaisit tämän tuotteen?

  • Nestemäinen ja kevyesti vaahtoava koostumus
  • Erinomainen suorituskyky ilman liuotinaineita
  • Ei sisällä ihoa hankaavia / kuorivia ainesosia
  • Jättää raikkaan tunteen iholle.
  • Ei kuivata ihoa.
  • Soveltuu toistuvaan käsienpesuun
  • Neutraali pH6
  • Valmistettu Suomessa

Lataa tästä Käyttöturvatiedote käyttöturvatiedote-pdf-image

 

Kuvaus

Viking Lab Laava on tehokas ja hellävarainen käsienpesugeeli ammattikäyttöön. Sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, mm. aloe veraa ja glyseriiniä. Puhdistaa tehokkaasti ilman liuotinaineita mm. öljyn, rasvan, maalin, liiman ja muuta epäpuhtaudet. Nestemäinen ja kevyesti vaahtoava koostumus, ei sisällä ihoa hiovia / kuorivia ainesosia, eikä sitrusöljyä. pH6

Käyttöohje: Annostele tuotetta kosteisiin käsiin ja hiero kunnes lika on irronnut. Huuhtele lämpimällä vedellä ja kuivaa kädet huolellisesti.

Tuotekuvaus: Ammattikäyttöön suunniteltu käsienpesugeeli. Nestemäinen ja kevyesti vaahtoava koostumus. Sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, mm. Aloe veraa, glyserolia, B3-, B5-, B6-, ja E-vitamiinia. Hypoallergeeninen tuoksu. Puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti öljyn, rasvan, maalin, liiman, ruosteen ja muut epäpuhtaudet. Ei sisällä hiovia ainesosia eikä sitrusöljyä. pH6.

Ainesosat: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDE DEA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, UNDECETH-5, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM BENZOATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, NIACINAMIDE, CALCIUM PANTOTHENATE, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, TOCOPHERYL ACETATE, PYRIDOXINE HCL, MALTODEXTRIN, SILICA, SODIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, PARFUM, CITRIC ACID, CI 14720.

Hypohajustettu

Hypohajustettu tuote tarkoittaa sitä, että tuotteessa ei ole käytetty EU:n 26 kosketusallergeeneiksi määrittelemiä ainesosia, joiden on todettu aiheuttavan eniten allergioita. Hajustamaton tuote ei ole täysin tuoksuton, sillä tuotteessa käytetyillä raaka-aineilla voi olla omat ominaistuoksunsa.