Meidän unelma on valmistaa
MAAILMAN PARHAIMPIA TUOTTEITA
Teollisuuden ammattilaisille
Meidän unelma on valmistaa
Meidän unelma on valmistaa
PlayPause
Slider

Yritys

Viking Lab Oy on Tampereella toimiva perheyritys, jonka unelmana on valmistaa maailman parhaita käsihygieniatuotteita. Tämän unelman eteen tehdään joka päivä töitä veljesvoimalla.

Olemme kehittäneet ensimmäisen kotimaisen neutraali pH:n käsihygieniatuotesarjan teollisuuden tarpeisiin. Tuotteissa yhdistyy teollisuuden ammattilaisten korkeat laatuvaatimukset sekä hellävaraisuus. Tuotekehitystä ohjaa käsienterveys sekä ympäristömyönteisyys. Tuotteissa ei käytetä liuottimia eikä mikropartikkeleita.

viking-lab-oy-logo-footer

TOIMINTA-AJATUS

MISSIO

Haluamme inspiroida teollisuusyrityksiä pitämään parempaa huolta itsestään ja ympäristöstä, siksi olemme aidosti kiinnostuneita heidän tarpeistaan ja työolosuhteista. Kaikki Viking Lab tuotteet kehitetään ympäristöä ja terveyttä kunnioittaen, yhdessä asiakkaidemme kanssa, sillä he ovat meidän tärkein innoittajamme.

ARVOT

  • Rehellinen ja Luotettava
  • Asiakkaat ovat suurin innoittajamme
  • Suomalainen valmistus, nyt ja tulevaisuudessa
  • Luonnollista pesutehoa, turvallisesti
  • Design, tuotteiden pitää näyttää ja tuntua hyvältä

VISIO

Meidän unelma on valmistaa maailman parhaita käsihygieniatuotteita teollisuuden ammattilaisille. Tuotteita toimivaan työpäivään, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat samalla käsien terveydelle ja ympäristölle myönteisiä.